IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE



    Sobota 10.9.2011 První den započal dobře. Po příjezdu do Brna ( Marťas a Hrůša ) jsme si sedli na lavičku .... Bylo to fajn... V Áčku štvalo dítě ( bez Marťase a Hrůši ) a tento mizerný fracek pokazil Mildovi celý oběd ... FUJKY ! Zastavení u Suchoše ( kluk ze slunečnic v jeho báru a seznámení s jeho pružnou Emili. Poté jsme se odebrali do KFC kde jsme využili protekční Bohouškovu slevu a nadlábli se. Ale ještě předtím jsme se zastavili v parku, kde Péťa Š chtějící se opláchnout hodil držku ve fontáně. Bylo to báječné ... Jel po zadku žabincem, plavně se blížíc k vodotrysku s nohama nahoře. přitom si klepl foťákem o dno prázdné leč kluzké fontány. Foťák odepsán. Po KFC noc u Bohouška a druhý den odjezd směr Bojnice...
    PS : a Péťa je úchlyl a čučí po kdejakém medvědovi !!!

    Neděle 11.9.2011 - Den druhý jsme po několika hodinové cestě dorazili na místo. Nejdříve jsme potkali majitele domku, ve kterém jsme trávili naši společnou dovolenou. Nejdříve byla panem majitelem stanovena pravidla a následně zpochybnil Marťasovo pohlaví a tím nám ostním dal do rukou zbraně těžkého kalibru, které během týdne ještě mnohokrát použijeme .... Vrátíme-li se k ubytování tak to tu je naprosto úžasné ( jak mnohokrát poznamenal Péťa Š ) . Obývák s velkou plazmou, dvě velké ložnice, , společenská místnost s relax masážním křeslem ! Jůůů ! Veranda se dvěma gauči a parádním krbem - JSME VŠICHNI NADŠENÍ !!! Ale nebudeme přece trávit večer doma ... vyrážíme do města a nacházíme naprosto žůžo restauraci v kino retro stylu a naprosto boží výzdobou a luxusně naaranžovaným papu. A jak Péťa Š poznamenal " Bylo to úžasné " ! První noc v novém domovu ( na týden ) byla před námi a mě ( Martin H ) se začalo stýskat po uplynulém dni. Milda si začal večer hrát na Divu a tak byl Péťa Š osunut do vedlejšího pokojíku . Hrůša nakonec praktikoval totéž v naší ložnici ... Leč vytrvali jsme .
    PS : Péťa Š. stále čučí na medvědy..


    Pondělí 12.9.2011 - Pondělí bylo ve znamení zvířátek v každé zatáčce... tj Zoló :-) Na tu jsem se těšil já ( Marťas ) a i Péťa Š se velmi těšil, páč tušil, že bude přítomná i nějaká ta fontána. A víte co ??? BYLA TAM !!! Hrůša byl trochu brbla ale to on v ZOO prostě bývá. Je to Hrůša a má strach že ho zvířata chtějí sníst. V ZOO krásně zněla zbíječka, která Mildovi znervozňovala medvědy . A když jsme u medvědů hádejte, co dělal Péťa Š ? Čučel na medvědy ! Po náročném odpoledni v ZOO kde jsme byli od 9.00 do 17.00 kdy jsme žasli nad výběhy jsme se rozhodli pro GRILOVAČKU. Ta byla naprosto paparádní. teploučký večer na gaučích s vonícími buřty se vydařil úplně maximálně. Tlachalo se, pilo, hodovalo . A mě se opět stýská !



    Vice zazitku se nam bohuzel nepodarilo sepsat ...

    KOMENTÁŘE