Image 1
Image 1
Image 1
Image 1
Image 1
Image
Image
Image
Image
Image
Image 1
Image 1
Image 1

    01.12.2014 Opravdu veselé vánoční pečení - letos objednávky na 45KG

    Vánoční ježci Z mouky, tuku, cukru a vejce vypracujeme těsto. Rozdělíme je na menší kousky. Do každého dílku zabalíme kousek ořechu (např. vlašského, lískového nebo i mandle) a tvarujeme ježky - doporučuji dělat menší a kulaté ježky se zvednutými čumáčky, jelikož se těsto při pečení trochu rozlije.Ježky pečeme cca 15 minut, dokud ježci nezrůžoví, při 160 °C. Po upečení necháme ježky vychladnout.Rozpustíme si čokoládu. Tělíčka ježků potřeme čokoládou a posypeme kokosem. Zbytkem čokolády malujeme ježkům očička a čumáčky. Lepší je nechat vánoční ježky nějakou dobu odležet.

KOMENTÁŘE



;